Kampvuur Laait
afgelast - - 22 mei 2020 - - afgelast 

Intro                Bands                Aanmelden                Praktische info
 

Old Ni-js


Tja, behoeft deze band nog enige introductie? In 2020 staan ze voor de derde keer op het podium van Kampvuur Laait. De meeste leden van het Kampvuur Laait bestuur zaten nog op de lagere school toen ze voor de eerste keer naar een concert gingen van hun favoriete band, Normaal. Uit de oude geledingen van deze topband stammen Frederik Puntdroad, Wimken van Diene en Ketsen Jan. Zij staan samen met topdrummer Han Mail van Boh Foi Toch bij ons op het podium. Wat een enorm grote eer!

Op Hemelvaartsdag 2020 treedt Normaal voor hun 45-jarig jubileum op in Lochem, de plek waar het in 1975 allemaal begon. Een jubileumconcert waarvan de 20.000 kaarten in luttele minuten waren uitverkocht.
Hoe machtig mooi is het dan dat de dag erna, op 22 mei 2020, Willem Terhorst en Ferdi Joly samen met Jan Kolkman en Han Mali naar Giethoorn afreizen om op ons lustrum feest te spelen voor circa 300 genodigden? Pure klasbakken, dat zijn het.

website van Old Ni-js
 

Moonshine Ramblers

Moonshine Ramblers is een vierkoppige Rock coverband uit Steenwijkerwold bestaande uit Gerry Snippe, Jan Hein Kranendonk, Peter Dorenbos en Frits Blok. Ze zijn een rock coverband die onder andere nummers van bands als AC/DC, Red Hot Chili Peppers en Beastie Boys ten gehore brengt, maar ook recente hits van onder meer Volbeat en Mumford and Sons.

The Moonshine Ramblers bestaan sinds 2016 en staan voor een energieke show. Deze muzikanten hebben langjarige ervaring opgedaan in andere coverbands en bieden een mix van klassiekers uit het verleden aangevuld met hedendaagse en eigen songs. Misschien heb je ze al wel eens gezien in de Rocktent op het Dicky Woodstock Popfestival 2017.

facebookpagina van The Moonshine Ramblers